Com bons pagesos, ens agradaria explicar qui som, començant per les arrels del projecte.

Ple de Verd va començar com a una iniciativa d’agricultura ecològica fa 9 anys de la mà de l’Anna Maria Albareda.

Paral•lelament, en Dani, que provenia del món de la construcció, anys enrere, havia sentit la necessitat de canviar de sector per poder endinsar-se de ple en allò que sempre l’havia cridat, la Terra. L’agricultura ecològica donava forma a tots els valors que ell sempre havia sentit i amb la seva manera de viure, de responsabilitat social, sostenibilitat, consum responsable i de proximitat.

L’Anna, més dedicada a la gestió i en Dani, que per aquella època ja era un pagès experimentat, van decidir començar a col•laborar plegats enfortint ple de verd amb la seva cohesió. Fins que l’Anna es va jubilar el setembre de 2019 i en aquell moment va entrar a substituir-la la Jas.

La Jas és la germana del Dani. Treballadora social i amb una gran experiència en aquest àmbit, va decidir redirigir la seva trajectòria professional per treballar en el projecte de Ple de Verd. Tot un repte que li ha aportat un gran aprenentatge i li ha servit per donar-li forma a moltes iniciatives que aviat veuran la llum al nou Ple de Verd.

Un Ple de Verd encara més compromès amb la societat, un Ple de Verd responsable que vol treballar per la inclusió i la integració però mantenint els seus valors de sostenibilitat, ecologia i comerç de proximitat.

Perquè Ple de Verd, avui més que mai, vol oferir una transformació social cultivant el canvi.